Simas har leveret kæmpeordre til Sydamerika

Oprettet d.

Simas har leveret kæmpeordre til Sydamerika

Simas Filters har gennemført denne ordre i tæt samarbejde med en af Danmarks største leverandører af procesløsninger til fødevareindustrien. Slutkunden er en fødevarevirksomhed i Sydamerika. Ordren omhandler mere end 350 specialfiltre. Den er den sidste af 3 større ordrer til Sydamerika inden for de seneste 12 måneder.

Dialogen med kunden startede med en minutiøs afdækning af alle betydende forhold. Det krævede blandt andet indsigt i en kompliceret produktion, vigtige driftsparametre og lokale højde- og klimaforhold. Først derefter kunne vi anbefale den optimale filterløsning, udtaler salgs- og marketingchef Peter Rebsdorf.

Dét, at Simas Filters er partner i projekter på tværs af kontinenter, viser, at vores samarbejdspartnere og kunder har tillid til os, siger Peter Rebsdorf. Ordren er blot én af flere ordrer til større projekter rundt om i verden. Simas Filters har inden for det sidste halve år således leveret filterløsninger til blandt andet Sverige, Holland, England, Argentina, Indien, Singapore, Kina og USA.

Vi er både glade for og stolte af, at vi er dygtige nok til at levere filtre til store udenlandske projekter. Det betyder til gengæld ikke, at hjemmemarkedet glemmes. Danmark er trods alt vores hovedområde, understreger Peter Rebsdorf. Fokus på driftsforhold, procesoptimering, energioptimering og dermed forøgelse af kundens indtjening har i mange år været relevante issues i danske virksomheder. Filtre er ikke bare en udgift. I mange tilfælde øger det ligeledes indtjeningen. Vi overfører således blot vores kompetencer til udenlandske projekter, slutter Peter Rebsdorf.

Krav til bedre filtrering og renere luft er stadigt stigende. Og energioptimering bliver stadig vigtigere. Danske som udenlandske virksomheder har mere fokus på aktiviteter, der giver indtjening end nogensinde. Det sætter vi pris på hos Simas Filters.

Leverancen til Sydamerika fandt sted i december 2016.