Simas Filters' grundidé

Specialet er filterløsninger

Simas Filters tilbyder alt i filterløsninger.
Grundidéen er, at Simas Filters skal kunne løse alle filtreringsbehov.
Virksomheden er indrettet herefter.

 


 

Producenter fra hele verden

Ingen enkeltproducent kan sikre dækning af alle filterbehov. Benytter man kun een producent, bliver der som regel indgået mange kompromisser. Det ønsker Simas Filters ikke.

Simas Filters benytter sig bevidst af mange leverandører fra store dele af verden. Derfor kan vi levere filterløsninger til dækning af alle behov - lille som stort, enkelt som særpræget.   

 


 

Individuel rådgivning

Der findes i tusindvis af forskellige filtre. Det kræver indgående viden at finde de rette løsninger.
Simas Fitlers sætter en ære i at kunne finde den optimale løsning til den enkelte kunde og at finde den leverandør, som er mest prisgunstig i forhold til kvaliteten.

 


 

Mange års erfaring

Simas Filters A/S blev etableret i 1984 - med filtre som speciale. Derfor besidder Simas Filters i dag en meget stor kompetence på filterområdet. Både hvad angår filtre, filtreringsløsninger, mulige producenter og kvalitetssikring.

Vi kan som regel anbefale kunden en løsning ved første kontakt. Ellers vurderer vi hurtigt, om der er brug for en dyberegående analyse af mulighederne - til kundens fordel.

 


 

                     

AAA guld-diplom for højeste kreditværdighed

Simas Filters har gennem 10 åropnået AAA guld-rating, baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem.

Kreditvurderingen AAA gives til aktie- og anpartsselskaber og viser, at Simas Filters er en pålidelig samarbejdspartner med stor stabilitet og økonomisk styrke.