Aktive kulfiltre

Aktivt kul fremstilles af enten kul, træ eller kokosnød.
Aktivt kul findes i flere produktudformninger:
Kompaktfilter med aktivt kul i og metal eller plastramme
Kulpatroner med aktivt kul
Kulmåtter i PPI skum
Aktivt kul i løs vægt i 18 kg sække

 

 

Har du brug for hjælp eller
et tilbud på kuvertfiltre?

 

Så tag kontakt til os direkte her

 

Kontakt os

 

 


Aktivt kul er effektivt til rensning af gasarter samt bortskaffelse af lugtgener fra organiske opløsningsmidler fra luften.
Aktivt kul anvendes i såvel industrien (f.eks. kviksølvdampe, svovldioxid og svovlbrinte) som områder med ubehagelige lugte (rensningsanlæg, slagterier, restaurationskøkkener, sanitære rum, laboratorier m.v.).
Aktive kulfiltre bruges ofte i udsugnings-, aircondition-, recirkulerings- og ventilationsanlæg.
 

Kompaktfilter med aktivt kul:
592x592x292 mm eller 610x610x292 mm med 25 mm flange.

Kulpatroner med aktivt kul fåes i forskellige størrelser og varianter.

Kontakt Simas for nærmere info.


Et inline-filter kan være en god hjælp, når du oplever lugtgener fra skorstene eller landbrugsarealer i nærheden. Inlinefiltret fjerner lugt fra såvel brændeovne som gylle og kan anvendes sammen med et eksisterende ventilations-/genvexanlæg. 
 
 

Kulfilterpatroner bortskaffes i overensstemmelse med lokale bestemmelser

 

Aktivt kulfilter til ventilation

Aktivt kul er en enormt god løsning til rensning af diverse gasarter og giftstoffer, samt bortskaffelse af lugtgener fra organiske opløsningsmidler fra luften. Kulfiltrene anvendes oftest i udsugnings-, aircondition, recirkulerings- og ventilationsanlæg. Det aktive kul fremstilles af kul, træ eller kokosnød, og findes i flere produktionsudformninger. Der findes blandt andet kulmåtter i PPI skum, kulpatroner i flere forskellige størrelser og kompaktfiltre med aktivt kul. Alle leveres i en plast- eller metalramme. Det aktive kul leveres desuden også i sække af 18 kg i løsvægt.

Kulfilter til ventilationsanlæg

Et ventilationsanlæg med et aktivt kulfilter bruges typisk i områder med ubehagelige lugte, såsom rensningsanlæg, slagterier, restaurationskøkkener, laboratorier eller sanitære rum. Derudover bruges de også ofte i industrien til filtrering af kviksølvdampe, svovldioxid eller svovlbrinte. Et inline-filter er et særligt aktivt kulfilter, der er særligt effektiv mod lugtgener fra skorstene eller landbrugsarealer i nærheden. Det er også effektiv mod lugtgener fra brændeovne eller gylle. Inline-filtret kan anvendes alene eller sammen med et eksisterende ventilationsanlæg.