Måleudstyr

Vi har forskellige måleudstyr, se her under det vi tilbyder til måling og hvordan de hver især fungere.

 

 

Har du brug for hjælp eller
et tilbud på måleudstyr?

 

Så tag kontakt til os direkte her

 

Kontakt os

 

 

 

Anvendelse:

Måleudstyr til måling af partikelantal ved vægtmåling.

 

Muligheder:

Støvemissionsmålere kan bidrage til optimering af anlæggets drift, herunder overholdelse af emissionsgrænser.

 

Anvendelse:

Differenstrykmålere fåes som mekaniske eller elektroniske modeller.
Udstyret måler trykket ved hjælp af sensor før og efter filter, og giver alarm ved ønsket sluttryktab eller uregelmæssigheder.

 

Muligheder:

Differenstrykmålere kan bidrage til optimering af driftsøkonomi på hele anlægget, herunder energiforbrug og filterskift.
Manometer.
Alarmer.
Trykvagter.
Digitale eller analoge.

Anvendelse:

Lækagesøgningspulver er fluore-scerende pulver, der lyser op, når der anvendes en UV-lampe til at søge med.
Pulveret anvendes til nemt at finde og udbedre en utæthed i et filter, uden at skulle skifte alle filtre.

 

Muligheder:

Pulveret fordeles nemt ved at tilføre det direkte i filtrets indsugning. Herefter vil pulveret sætte sig som et tyndt lag overaltpå støvsiden.
Efter udbedring af en utæthed anbefales det at udføre endnu en pulvertest for kontrol - optimalt med en anden pulverfarve.

Forskellige typer af måludstyr

Vi har flere forskellige typer af måleudstyr, blandt andet støvemissionsmålere. En støvemissionsmåler anvendes til måling af partikelantal ved vægtmåling. Med andre ord måler den mængden af støvpartikler i forhold til emissionsgrænseværdier. På den måde kan måleren også bidrage til en optimeringen af anlæggets drift og overholdelse af emissionsgrænser. Lækagesøgningspulver kan bruges til at lokalisere og udbedre en utæthed i et filter. Det smarte ved lækagesøgningspulveret er at man finde frem til de defekte filter uden af skulle skifte alle filtre. Pulveret er et fluorescerende pulver, som lyser op, når der anvendes en UV-lampe til at søge med. Lækagesøgningspulveret er nemt af fordele og skal blot tilføres direkte i filtrets indsugning, hvorefter pulveret vil sætte sig i et tyndt lag på støvsiden.

Elektronisk måleudstyr

Differenstrykmålere findes faktisk både i digitale og analoge udgaver, dog kan de elektroniske udgaver bestemt anbefales for mest præcise måling. Måleren måler ved hjælp af en sensor trykket før og efter filter. Måleren udløser en alarm ved ønsket sluttryktab eller ved uregelmæssigheder. Differenstrykmåleren kan bruges til optimering af driftsøkonomi på hele anlægget, samt energiforbrug og filterskift. Derudover er det generelt en rigtig god ide at holde øje med trykket, da et større trykskifte kan have stor indflydelse på produktionen og kvaliteten af produktet.