Simas Filters' grundidé


    Specialet er filterløsninger

Simas Filters arbejder udelukkende med filterløsninger. Grundideen er, at Simas skal kunne løse alle filtreringsbehov. Virksomheden er indrettet herefter.
 
   
 
   
  Producenter fra hele verden

Ingen enkeltproducent kan sikre dækning af alle filterbehov. Benytter man kun een producent, bliver der som regel indgået mange kompromisser. Det ønsker Simas Filters ikke.

Simas benytter sig bevidst af mange leverandører fra store dele af verden. Derfor kan Simas levere filterløsninger til dækning af alle behov - lille som stort, enkelt som særpræget.      
   
   
 
   
    Individuel rådgivning

Der findes i tusindvis af forskellige filtre. Det kræver indgående viden at finde de rette løsninger. Simas sætter en ære i at kunne finde den optimale løsning til den enkelte kunde, at finde den leverandør, som er mest prisgunstig i forhold til kvaliteten.
 
   
 
   
  Mange års erfaring

SIMAS FILTERS blev etableret i 1984 - med filtre som speciale. Derfor besidder Simas i dag en meget stor kompetence på filterområdet. Både hvad angår filtre, filtreringsløsninger, mulige producenter og kvalitetssikring.

Simas kan som regel anbefale kunden en løsning ved første kontakt. Eller hurtigt vurdere, om der er brug for en dyberegående analyse af mulighederne - til kundens fordel.
   
   
 
   
    Gazelle-virksomhed

Dagbladet Børsen udnævner hvert år en række danske virksomheder til Gazelle virksomheder, som en gestus for flot udvikling.
Simas Filters er blevet Børsen Gazelle 2 år i træk og Gazelle kandidat flere gange.