Ren luft og rent vand i levnedsmiddelindustrien

Oprettet d.

Ren luft og rent vand i levnedsmiddelindustrien
Ren luft og rent vand i levnedsmiddelindustrien

I dag stilles der høje krav til produktionsforholdene i fødevareindustrien. Hygiejne og renhed er altafgørende. Afhængig af produktionens formål og produkterne, der fremstilles, anvendes forskelligt udstyr, komponenter og tilsætningsstoffer til processerne. Blandt de mest almindelige er luft og vand - enten til skylning, procesvand eller procesluft.

Simas Filters tilbyder fødevaregodkendte filtre, der sikrer ren luft og rent vand til såvel levnedsmiddelindustrien som den farmaceutiske industri. Vores brede produktprogram omfatter luft- og vakuumfiltre, trykluftfiltre, ventilationsfiltre, sterilfiltre til væsker og trykluft, automatisk selvrensende filtre og filtre med aktivt kul.

Vores viden om filtrering og evnen til at sætte og i kundens sted gør os til en stærk filterpartner. Vi har i forvejen kunder inden for mejeri, bageri, konfekture, ingredienser, fedtede og pulverformige levnedsmidler samt den farmaceutiske industri. Og vi bidrager ofte med filterløsninger, der giver en mere optimal produktion og besparelser.

Simas Filters kan tilbyde filtre til såvel direkte som indirekte fødevarekontakt, med FDA-certifikat eller overensstemmelseserklæringer i henhold til forordning (EF) nr. 1935/2004, forordning (EF) nr. 2023/2006 og/eller forordning (EF) nr. 10/2011.

Vi lægger vægt på at være en kompetent sparringspartner og finde den optimale filterløsning i samarbejde med vores kunder. Tag Simas Filters med på råd - vi har erfaring med fødevaregodkendte filterløsninger!

Kontakt os i dag på telefon 87 58 10 20.