Kuvertfiltre


Kuvertfiltre leveres i rammer af metal eller aluminiumforstærket plast.
Filtermediet er i polyester, polypropylen eller glasfiber.
Kuvertfiltre fåes også med progressivt opbygget medie. Herved øges filtreringsevene, efterhånden som støvet passerer igennem filtret. Progressivt opbyggede filtre kan indeholde ekstra store støvmængder.
Lommerne er enten med syede eller svejsede sømme.

 

Typiske standardmål:
Bredde: 592, 490 eller 287 mm
Højde:  592, 490 eller 287 mm
Dybde: 635, 600, 500 eller 360 mm
Ved bestilling af kuvertfiltre vil vi spørge dig om rammetype, filterklasse og dimensioner på filtret (B x H x D) Her kan du finde en guide til opmåling af kuvertfiltre.
 
Specielle varianter:
Bakteriehæmmende
Brandhæmmende
Vandafvisende
Størrelse individuelt tilpasset
 
Miljøforhold:
Kuvertfiltre kan brændes uden udslip af giftige gasser fra filtermedie og -ramme.
Kuvertfiltre med plastrammer kan gå direkte til forbrænding. Filtre med metalramme skal skilles ad og sorteres ved bortskaffelse.

 

 

Har du brug for hjælp eller
et tilbud på kuvertfiltre?

 

Så tag kontakt til os direkte her

 

Kontakt os

 

 


Kuvertfiltre (posefiltre) anvendes overalt, til såvel komfortventilation som procesfiltrering.
Kuvertfiltre kan anvendes som endelig filterløsning, som forfilter, der kan tage de grove partikler, eller efterfilter, der tager de finere partikler.
Filtrene passer også til anlæg fra Genvex, Exhausto, Nilan, Danvent, Systemair, Danfoss, Swegon AB, NB Ventilation.
 

G3, G4, M5, M6, F7, F8 og F9
 

Fra 25 Pa
 

Kuvertfiltre som grovfiltre i filterklasse G3 og G4: 250 Pa
Kuvertfiltre som finfiltre i filterklasse M5 til F9: 450 Pa
For alle filtre bør der foretages en individuel vurdering ud fra energimæssige hensyn.
Anbefaling: 250 Pa.
 

Kuvertfiltre findes som standard med 3-10 lommer.
Men de kan også udformes individuelt tilpasset med enten 1, 2 11 eller 12 lommer.
 

Posefilter

Vores posefiltre kan anvendes overalt. Om det er til komfortventilation eller procesfiltrering. De kan også bruges som forfilter, der kan tage de grovere partikler, eller som efterfilter, der kan tage de finere partikler. Posefiltrene kan desuden købes med progressivt opbygget medie. Det betyder, at filtreringsevnen øges efterhånden som støvet passerer igennem filtret. De progressivt opbyggede filtre kan derfor indeholde meget store mængder af stø

 

Filtermediet laves enten af polyester, polypropylen eller glasfiber, og leveres i rammer af metal eller aluminiumforstærket plast. Posefiltrene har som standard 3 til 10 lommer, men kan også tilpasses individuelt med 1, 2, 11 eller 12 lommer. Derudover laves der specielle bakteriehæmmende, brandhæmmende eller vandafvisende varianter. Posefiltrene er lette af skille sig af med. De kan brændes uden udslip af giftige gasser, og posefiltre med plastrammer kan smide direkte til forbrænding. Metalrammerne skal til gengæld skilles ad og sorteres ved bortskaffelse.

Vi har forskellige filtre blandt andet Filterklasse m5

Vi har mange forskellige typer af grovfiltre, mediumfiltre og finfiltre. Filterklasse m5 er et af vores mediumfiltre, som fungerer godt til filtrering af udeluft til rum med lave krav. Det kunne være lagerrum eller garager. Filterklasse m5 opfanger blandt andet plantesporer, cementstøv og andre partikler som som skaber dråber, pletter eller støvaflejringer.