Betingelser

Vilkår
Salgs- og leveringsbetingelser
 
Indledning
www.simas.dk ejes og drives af Simas Filters A/S. Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for køb af varer på www.simas.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler med køber og Simas Filters.
 
Afgivelse af ordre
Når du har udfyldt en bestilling, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvori der angives hvilke produkter, du har købt. Det er kun et elektronisk svar fra vores system, som bekræfter din indtastning, herunder produktnavn, antal og pris.

Derfor er der endnu ikke indgået en bindende købsaftale, før Simas Filters har accepteret din bestilling af produkt. Dette sker først, når du modtager en ordrebekræftelse med leveringsdato fra Simas Filters.

Hvis du ikke modtager en e-mail, kan dette skyldes, at din e-mail ikke har været gengivet korrekt. I så fald kan du kontakte vores kundeservice for at få be- eller afkræftet, at vi har modtaget din bestilling.
 
Alle priser er inkl. moms. Priserne er dagspriser.


Når du handler på www.simas.dk, indgås der kun aftaler på Dansk.
 
Levering
Hvis du handler for over DKK 500,00 på www.simas.dk, har du mulighed for at få din ordre leveret, uden vi pålægger fragt. Køber du for under DKK 500,00, bliver der pålagt fragtomkostninger – afhængigt af den leveringsform, du vælger.
 
Varerne leveres med fragtmand, GLS, Postdanmark eller anden pakkedistributør, alt efter størrelse, vægt og type, samt eventuelt valg af ønsket leveringsdag. Ved forsinkelser og lignende kan www.simas.dk ikke give kompensation eller lignende, med mindre andet følger af dansk lovgivning.
 
Leveringen kan foregå på følgende måder:
  1. Leveres til eksempelvis GLS Pakkeshop, hvor du selv afhenter.                 Pris DKK 49,00
  2. Leveres med GLS omdeling (evt. til din arbejdsplads)                               Pris DKK 49,00
  3. Leveres med Postdanmark – til Pakkeshop                                              Pris DKK 55,00
  4. Leveres med Postdanmark - med omdeling                                             Pris DKK 79,00
  5. Afhentning. Pris DKK 0,00. Fragten spares.                                              Pris DKK 0,00

Bemærk venligst, at ikke alle leveringstyper er tilgængelige på alle varer. De mulige leveringstyper fremgår på den enkelte vare.

Det står Simas Filters frit at anvende en anden pakkedistributør, hvis ydelsen og prisen fortsat er den samme for kunden.
 
Leveringsprisen er leveret til brofaste Øer i Danmark. Ved levering til ikke brofaste Øer, kontakt Kundeservice på tlf. 8758 1020.
 
Der leveres ikke til Færøerne, Grønland eller øvrigt udland, med mindre der er indgået skriftlig aftale herom.
 
Betaling og sikkerhed
Når du handler på www.simas.dk, skal du benytte dig af et betalingskort. For at beskytte dine kortoplysninger, håndteres betalingen af en godkendt og certificeres betalingsmodulleverandør. Denne sørger for, at alle oplysninger behandles krypteret, så hverken Simas.dk eller andre får adgang til dine kortoplysninger:
 
På Simas.dk kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, VISA-Dankort, MasterCard, VISA eller VISA Electron.
 
Inden du vælger betalingskort, vil du få oplyst eventuelt kortgebyr for de forskellige korttyper. Når du vælger et kort, vises hele beløbet, der vil blive trukket fra din konto inkl. kortgebyr. Betalingen hæves først, når vi har afsendt dine varer.
 
Betalingsgebyr for kreditkort:
Danske Betalingskort (udstedt i Danmark)
Dankort og VISA Dankort (Gratis)
VISA (1,5% af subtotal, dog min. DKK 0,70)
VISA Electron (1,5% af subtotal, dog min. DKK 0,70)
MasterCard (1,5% af subtotal, dog min. DKK 0,70)
 
Udenlandske Betalingskort (Udstedt uden for Danmark)
VISA (2,95% af subtotal, dog min. DKK 1,95)
VISA Electron (2,95% af subtotal, dog min. DKK 1,95)
MasterCard (2,95% af subtotal, dog min. DKK 1,95)
 
Varen er Simas Filters ejendom, indtil betalingen er godkendt af bank.
 
Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret som privatperson, når du handler på www.simas.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager varen. For at fortrydelsesretten kan benyttes, skal betingelserne i punktet "Emballage og varens stand, når du sender den tilbage" være opfyldt.

Fortrydelsesret Erhverv
Fortrydelsesretten gælder ikke ved salg til erhvervsdrivende.

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart væsentligt forringer varens salgsværdi. Hos Simas.dk er den originale, intakte emballage og dertilhørende tilbehør altid en væsentlig del af varens værdi, og derfor skal emballage samt alt tilbehør altid sendes med retur, for at betingelserne for fortrydelsesretten er opfyldt.
Ved varer, der er taget i brug, bortfalder fortrydelsesretten. Her menes der, at hvis du har sat filteret i ventilationsanlægget og startet anlægget, er fortrydelsesretten bortfaldet.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
SIMAS FILTERS
Att. Webshop
Rugvænget 10
8500 Grenaa

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os tilbage, inklusiv forsendelsesomkostning. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen, vil beløbet blive overført til det kort, du har betalt med, eller til din bankkonto.
Den eneste omkostning, du har, når du fortryder et køb, er portoen for at sende varen retur til os.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk!
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (Reklamation)
Når du handler på www.simas.dk privatperson, har du i henhold til købeloven 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

I samme øjeblik varen er taget i brug, frafalder købelovens 24 måneders reklamationsret.

Business to Business (Reklamation) Specielt for erhverv
Simas Filters yder som minimum 6 måneders garanti og giver op til 12 måneders reklamationsret på nyvarer. Reklamationsretten dækker fejl og mangler.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ¨rimelig tid¨ efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler at du reklamerer så hurtigt som muligt. Hvis du reklamerer indenfor 14 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger til at sende varen retur til os.

 

Varen skal sendes til:
Simas Filters
Att. Webshop
Rugvænget 10
8500 Grenaa


Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.


Bemærk!

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.