Har I styr på indeklimaet?

Oprettet d.

Har I styr på indeklimaet?
Har I styr på indeklimaet?
Har I styr på indeklimaet?

Velfungerende ventilationsanlæg skal beskytte både arbejdsmiljøet og omgivelserne

Et sundt indeklima bidrager til et godt arbejdsmiljø og trivsel hos medarbejdernne. Derfor har det stor betydning, at ventilationsanlæg i kontorer, institutioner og andre erhvervsbygninger fungerer optimalt.

Udgifter til ventilationsanlæg udgør en stor del af danske bygningers elforbrug. Et gammelt eller forældet ventilationsanlæg kan give usundt indeklima og belaste omgivelserne unødigt. Samtidig medfører det også et forholdsvis højt energiforbrug.

Forskning viser, at dårligt vedligeholdte ventilationslæg er værre end slet ingen. Manglende vedligehold kan i værste tilfælde medføre, at anlægget virker direkte modsat af hensigten. Til gengæld kan virksomheden øge produktiviteten med op til 10%, hvis anlægget vedligeholdes, og filtre skiftes i tide (kilde: DTU).

Der er ikke nogen fast regel for, hvor ofte filtre skal skiftes. Det afhænger blandt andet af driftsforholdene samt belastningen på anlægget.

Hos Simas Filters har vi stor erfaring i luftrensning og i at finde den optimale filterløsning til den enkelte opgave. Kontakt os i dag på telefon 87 58 10 20 - vores tekniske konsulenter er klar til at hjælpe.